November 2, 2017

Program Skanör Falsterbo Gran Turismo Show 2019

Frukost 2012

kortege-2015

skanor-exhibition

Årets tema

Årets tema blir åter elbilar. Förenade Bil i Malmö såg framtiden med elektriska bilar redan för 80 år sedan. Mitt under brinnande världskrig rapporterade Skånska Dagbladet om Förenade Bil och disponent Allan Söderströms tidiga satsning på elektriska bilar. På Skånemässan i Malmö demonstrerade Förenade Bil den elektriska ASEA-bilen från Svenska Elektrobil AB.
Utvecklingen har sedan tagit ny fart och vi har därför valt att återigen uppmärksamma elbilar och hybrider.

Frukost kl. 8:00

Vi kommer som vanligt att starta med en frukost kl. 8:00. Frukosten 2018 ägde rum i BMW's lokaler och så även i år. Det är extra spännande då Förenade Bil har utökat sin anläggning, och inkluderar numera även Jaguar och Land Rover.

Kortege

Färdvägen kommer att gå genom det vackra skånska landskapet.

Utställning

Utställning kommer även i år att hållas på Östergatan i Skanör mellan 10:30 - 15:00. Tyvärr kan vi inte längre alternera mellan Skanör och Falsterbo, då vi inte får plats med alla bilar i Falsterbo.

Simulator racing

Tyvärr fick detta inslag utgå 2018. Då den person som har haft vänligheten att komma med sin utrustning tidigare år är i Polen och Österrike och kör Gokart samma helg. Vi önskar honom lycka till, och hoppas han har möjlighet att ställa upp 2019.