SFGTS Styrelse har ordet 2019

Prisutdelning av Carina Wutzler 2019.

Ett stort tack!

År 2019 kommer att vara till ända om lite drygt en månad. Samma sak gällde SFGTS 2019 som blev den sista SFGTS utställning i nuvarande regi. I skrivande stund vet vi inte om det kommer en fortsättning 2020. Det kommer att vara helt beroende på om nya krafter vill ta vid där vi nu slutar. Däremot vet vi att vi åter igen hade fantastiskt väder, en underbar publik, och nästan 200 privata guldklimpar att beskåda. Vi vet också att inte heller årets evenemang hade blivit vad det blev utan våra trogna kommersiella utställare och sponsorer.

Vi vill dock åter igen rikta ett särskilt tack till Förenade Bil och BMW för deras insats. Det är inte helt enkelt att servera frukost till en bra bit över 200 personer på så kort tid och samtidigt förvandla Rådhustorget i Skanör till ett spännande utställningsområde.

Vi vill också tacka våra funktionärer som i de flesta fall ställt upp under flera år. Utan dem hade det inte heller varit möjligt att hålla ett evenemang av detta slag.

Vi från styrelsen hoppas att alla hade en trevlig dag i Skanör och att det var värt er tid att deltaga antingen aktivt eller som publik i Skanör Falsterbo Gran Turismo Show 2019.

Skanör Falsterbo Gran Turismo Show

Styrelsen