SFGTS Styrelse har ordet 2018

Denna Jaguar blev best in show 2018.

Ett stort tack!
Så har vi lagt ännu en SFGTS utställning bakom oss. Som vanligt hade vi tur med vädret, men utan de privata och kommersiella utställarna och den månghövdade publiken hade det ändå inte varit succé även denna gång.
Vi hade rekordmånga bilar på själva utställningen i Skanör såväl som på frukosten hos Förenade Bil i Malmö. Vi vill rikta ett särskilt tack till Förenade Bil för deras insats. Det är inte helt enkelt att servera frukost till 279 personer på så kort tid och samtidigt förvandla Rådhustorget i Skanör till ett spännande utställningsområde.
Vi hoppas ni hade trevligt i Skanör, och att ni tyckte det var värt att avsätta tiden för ert deltagande i SFGTS 2018.
Nu tar vi en kort paus innan planeringen för SFGTS 2019 tar vid i början av Januari. Vad vi vet redan nu, är att utställning kommer att äga rum Den Första Söndagen i Augusti 2019. Du är självklart mer än välkommen nästa år också.

Skanör Falsterbo Gran Turismo Show

Styrelsen