SFGTS Styrelse har ordet 2017

Martin intervjuar vår näste F1 förare Gustav Malja.

Tack alla privata och kommersiella utställare såväl som publik för ytterligare en fantastisk bilutställning i Skanörs vackra innerstad. Utan er alla är detta evenemang inte möjligt.

Som vanligt startade vi med Frukost ca 45 minuter från Skanör. Denna gång som några gånger tidigare var vi hos Förenade Bil i Malmö. Fantastiska lokaler, god frukost och super trevliga människor.

Under dagen strosade folk från Rådhustorget där BMW genom Förenade Bil visade upp en hel del godbitar hela vägen ner till Galleri Källan samtidigt som man beundrade klenoderna som kantade vägen.

Väl nere vid Galleri Källan var det möjligt att stifta närmare bekantskap med kommersiella utställare, Skanörs Brandkår, och naturligtvis äta en bit mat och sedan avrunda måltiden med glass från Aldo.

Vidare kunde man höra 4 VIP ägare berätta om sina ögonstenar. En av höjdpunkterna var när Kjell Gustavsson berättade om och visade upp ett av sina modellflygplan en F4 Phantom.

Om några månader börjar planeringen för nästa års SFGTS, så ni kan redan nu markera den första söndagen i augusti 2017 i er kalender.
Styrelsen