Program 2017

Program Skanör Falsterbo Gran Turismo Show 2017

Årets tema

Årets tema kommer att handla om Super SUV bilar. SUV bilar är den starkaste trenden sedan några år nu, och vi vill uppmärksamma detta faktum i år. Det kan tyckas som ett avsevärt avsteg från miljövänliga elbilar från tidigare teman, men även SUV bilar har gjort stora framsteg vad det gäller bränsleförbrukning.

Frukost 2012

Frukost kl. 8:00

Vi kommer som vanligt att starta med en frukost kl. 8:00. Frukosten kommer att hållas i BMW lokaler även i år. Det skall bli extra spännande då Förenade Bil har utökat sin anläggning, och inkluderar numera även Jaguar och Land Rover.

kortege-2015

Kortege

Färdväg från Förenade bil i Malmö till Rådhustorget i Skanör
Start från Förenade Bil 9.00, beräknad ankomst till Skanör ca 10.00.
www.kartor.eniro.se/m/3iKv6

skanor-exhibition

Utställning

Årets utställning kommer även i år att hållas i Skanör. Tyvärr kan vi inte längre alternera mellan Skanör och Falsterbo, då vi inte får plats med alla bilar i Falsterbo.

Simulator racing

Du kommer att kunna testa om du är ett framtida racer ess i en mycket naturtrogen simulator. Missa inte den möjligheten.

After Utställningen

Alla utställare är välkomna till Badhytten i Skanörs Hamn, där Badhytten bjuder på en härlig snacksbuffé. Drickat får ni dock stå för själva. Badhytten laddar upp med massor av goda drinkar i baren, och fyller huset med skön loungemusik. Ett perfekt tillfälle att avsluta utställningen med.